Cadou Dove la revista Best Body

  1. Frumusete, Review
  2. 2 Comentarii

Nu stiu daca ati vazut la chioscurile de ziare sau Inmedio insa a aparut revista BEST BODY care are un cadou foarte interesant…Mie imi place foarte mult sa rasfoiesc reviste, insa de la 11 ani am aceasta manie :)) Am in casa sute inca de atunci, dar ei bine cu trecerea timpului am evoluat de la revista Bravo. Cool Girl and Co la cele pentru femei. Trebuie sa recunoasc ca si eu sunt una din victimele revistelor care ofera periodic cadouri, cumpar doar cand ma intereseaza un anumit cadou, au apus de mult vremurile in care dadeam zeci de lei lunar pe reviste. Am ramas in schimb fidela revistei Cosmopolitan.
Dar acum sa revin la motivul postarii mele de astazi. Merg prin magazinul Inmedio si uitandu-ma dupa ce a mai aparut nou si am gasit revista Best Body de care tot am auzit ca vorbeau fetele de ea, dar nu m-a interesat pana nu am vazut ca vine impreuna cu Laptele de corp Dove.Pretul revistei BEST BODY – supliment al revistei Beau Monde, a fost de 10lei. In magazine gasiti aceasta lotiune de corp la pretul de aproximativ 13-14lei. Daca veti fi interesate ii voi face si un review dupa ce o voi folosi cateva zile.

Despre revista pot sa va spun ca are doar 34 de pagini si dupa cate mi-am dat seama scopul ei este sa plaseze diferite produse. Nu am apucat sa o citesc ci doar rasfoiesc si pot spune ca fara cadou nu merita cumparata.

Revista Best Body o mai gasiti si cu Lapte de corp Dove nu doar cu lotiune de corp DOVE (cea pe care o am eu) Lotiunea de corp Dove are 250ml.

Saptamana viitoare cand voi pleca la mare imi voi cumpara si revista Marie Claire impreuna cu revista Cosmopolitan la pretul de 10lei.

Voi ce reviste v-ati cumparat luna aceasta?

Kisses,

Maya

2 Comentarii - “Cadou Dove la revista Best Body”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!