Balsam de buze Yes to Carrots Sephora

  1. Frumusete, Make-up
  2. 2 Comentarii

Am fost la Sephora si atentia mi-a cazut asupra acestor 3 blasamuri din gama Yes to Carrots. :)

Balsam de buze cu miros de fructe de padure, menta si pepene galben acestea veneau intr-un pachetel dragut la pretul de aproximativ 13 lei. Un pret fcarte bun avand in vedere ca unul singur costa cat cele 3 la un loc. Din pacate de atunci nu am mai vazut promotia aceasta si imi pare rau.

Pana acum am folosit balsamul yes to carrots cu aroma de pepene galben pe care il am tot timpul in geanta, mirosul este absoult demential si cel cu aroma de menta pe care il folosesc de obicei acasa, initial nu mi-a placut prea mult mirosul insa pe buze este foarte racoritor, perfect petrnu zilele toride de vara. Problema este ca nu cred ca v-a mai ajunge pana la vara :))

Cel cu fructe de padure inca nu l-am desfacut. este in tipla pentru ca mi s-a parut mai special si m-am “temut” sa nu il termin :)

All in all,  ce pot spune despre aceste balsamuri de buze este ca pe loc chiar simti ca ti le hidrateaza si aceste este un mare plus, miros foarte bine si ambalajul este si el simpatic. Imi voi cumpara pe viitor si cu alte arome.

V-am pupacit.

Maya

2 Comentarii - “Balsam de buze Yes to Carrots Sephora”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Balsam buze Yes to Carrots » Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!