Recicleaza-ti bikinii

  1. Fashion
  2. 2 Comentarii

Reciclarea vechiului slip de baie sau a bikinilor, nu este deloc o gluma cum presupun ca ati crezut. Intr-adevar si eu am ramas putin masca la citirea acestui anunt, ba chiar m-am amuzat cu gura  pana la urechi, insa este pe cat se poate de adevarat.reciclarea bikinilor

Initiativa de a veni la magazin cu vechea pereche de bikini si de a pleca cu una noua le apartine spaniolilor. Intr-un weekend ca oricare altul, pe la sfarsitul lunii mai, am iesit la plimbare prin centrul vechi al Zaragozei. Mare ne-a fost mirarea cand in vitrina unui magazin de lenjerie am vazut un anunt destul de mare care anunta populatia care trecea prin acea zona ca sa se relaxeze dupa o saptamana plina, ca in schimbul vechiului bikini vor primi 5 euro. O metoda de reciclare ingenioasa si cam scarboasa daca gandim putin la rece.

Imi imaginez cum o doamna  intra in magazin, baga mana in geanta si scoate o pereche de bikini pe care ii impinge vanzatoarei. Aceasta incepe sa ii desfaca sa vada daca sunt intr-adevar bikini purtati si nu altceva. Gandindu-ma la aceasta posibilitate, incep sa rad  si ma bucur ca nu sunt in postura acelei vanzatoare. :))

Daca privim mai bine anuntul vom observa ca nu se dau banii in mana ci se ofera si in acest magazin un discout de 5 euro pentru achizitionarea unui slip de baie sau a unui costum de baie- in cazul femeilor. Barbatii primesc doar 3 euro discount, iar copii 2 euro. Avand in vedere ca magazinul era unul de fițe fiind situat in Centrul Vechi, atunci discounturile sunt egale cu zero.

Ideea de reciclare a hainelor este inca destul de originala. Pana acum am mai vazut doar la magazinul H&M idea de reciclare a hainelor. H&M promitea cu surle si trambite inca de anul trecut, reciclarea hainelor vechi si oferirea de bani in schimbul acestui serviciu. Pana la urma nu stiu daca a mai fost cineva sa duca o sacosa plina cu haine pentru a primi in schimb un bon de cumparaturi de 10-20 lei. Mai bine le dam de pomana decat sa fim luati in ras.

Mie una mi-ar fi rusine sa imi reciclez slipul de baie, poate sunt eu mai pudica in sensul ca nu imi place sa imi vada si analizeze lenjeria si alte persone.

Voi ati avea curajul sa va reciclati perechea de bikini?

2 Comentarii - “Recicleaza-ti bikinii”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!