New Look Romania

 1. Fashion, Monden
 2. 6 Comentarii

New Look vine si in Romania, of corse ca in Bucuresti, restul tarii trebuie sa mai astepta cativa ani…
source: http://www.newlook.com/
New Look Romania isi va deschide primul magazin in AFI Palace Cotroceni pe 26 August si  in Baneasa pe data de 1 Septembrie. Va mai aduceti aminte ce harababura a fost la deschiderea H&M Romania?

Din cate am vazut pe bloguri si pe la tv a fost un haos total, persoane care se impingeau si efectiv se calcau in picioare, cozi lungi de zeci de metri… :| Oare asa va fi si la deschiderea magazinului New Look? Foarte probabil avand in vedere ca si New Look ofera  vouchere de cumparaturi cadou- Primii 200 de cumparatori vor primi vouchere in valoare de 60lei.

Cateva chestii importante: se va deschide si New Look in Constanta (nu stiu inca data), la deschiderea New Look din AFI Palace si Baneasa veti gasi o parte din colectia de toamna New Look si un lucru destul de important: daca v-ati gandit sa va luati cu voi si iubitii gandindu-va ca ii puteti trimite in sectorul pentru barbati puteti sa o lasati balta, New Look nu va avea si colectia pentru barbati, cel putin pentru inceput.

Si cel mai important lucru: New Look nu va avea si un magazin online, so www,Newlook.ro nu va exista prea curand. Mare pacat.

Va doresc multa rabdare si Shopping Placut :) Astept pareri dupa deschidere. Pana atunci va las cu New Look England www.newlook.com unde mai gasiti si reduceri iar la cumparaturi de peste 75lire aveti transportul gratuit. Daca aveti o comanda mai mica de 75lire transportul catre Romaia este de 9lire.

6 Comentarii - “New Look Romania”

 1. miki

  Faptul ca nu-si deschid magazin online pe domeniul .ro e de bine pentru ca, de obicei, asta inseamna ca au vandut franciza catre un roman care vinde mult mai scump decat pe site-ul mama si nici soldurile nu sunt precum cele din UK.

  Reply
  • Maya

   Nu e chiar asa de bine avand in vedere ca nu toata lumea ajunge prin Bucuresti. Cat despre preturi sa stii ca intodeauna exista diferenta de calitate si pret intre hainele aduse pentru cei din Europa de Est si cele produse pentru tara “mama” a brandului respectiv.

   Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1.  Reduceri New Look | Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!