Deschidere Mall Promenada Floreasca

  1. Fashion
  2. Adauga un comentariu

Deschiderea mall-ului Promenada Floreasca urmeaza sa aiba loc pe data de 17 Octombrie 2013. Cum la deschiderea Palas Mall am ajuns abia dupa ce a trecut nebunia, ma bate un gand ca de aceasta data sa merg mai devreme. Magazinele care se vor deschide in noul mall Promenada Floreasca par a fi promitatoare, cele mai multe fiind deja prezente pe piata bucuresteana.shopping-bagslUn asemenea exemplu ar fi magazinele Zara, Zara Home, Bershka, Stradivarius, Deichmann, Massimo Dutti, H&M, Promod, Il Passo, C&A, Stefanel si multi altii. Cei enumerati fiind printre cei mai importanti din punctul meu de vedere.

In Promenada Floreasca mall se va mai deschide Drogherie Market, Douglas, Sephora, Yves Rocher, MAC, The Body Shop, Sabon, Starbucks, McDonals, KFC s.a

Sunt tare curioasa ce evenimente vor fi la deschiderea Promenada Floreasca Mall si cu ce surprize si oferte ne vor intampina organizatorii si marii retaileri. De obicei la deschiderea magazinelor H&M stiu ca se oferea un bon valoric primilor 50 de cumparatori, sa vedem daca si de aceasta data va fi la fel.

Din lista sonora de magazine mi se pare ca lipseste magazinul New Yorker (magazinul meu preferat) si New Look. Nu ar fi stricat nici un magazin Blanco, Monkey, Seppala, Bottega Verde sau un magazin Lefties care apartine de franciza Inditex si care lipseste cu desavarsire din tara noastra. Cu Lefties am avut numai experiente bune, modele fiind la moda si mult mai accesibile ca pret decat hainele din Zara.  Daca o luam asa nici Ikea nu ar fi fost o idee rea. In Zaragoza de fiecare data cand mergeam in Puerto Venezia intram si prin Ikea.

Poate ca in timp se vor gandi si alte firme sa intre si pe piata romaneasca. Inca astept momentul in care se va deschide si la noi un magazin Primark, ar fi bestial. Primark are niste preturi accesibile si niste modele versatile si tineresti. Atmosphere este marca reprezentativa a Primark-ului. Oare cand se va deschide Primark in Romania? Asta nu stie nimeni, sau poate cine stie, pana atunci voi reusi cumva sa ii bucur eu pe altii. :))) Am ganduri mari, se intelege.

Voi ce magazine care nu se gasesc la noi v-ati dori sa vina si in Romania?

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!