Cand se impodobeste bradul de Craciun

Cand se impodobeste bradul de Craciun? Apropierea sarbatorilor de iarna cu intreaga lor magie, cu sentimentul acela cunoascut de toti oamneii: nu mai am chef sa merg la serviciu, facultate, scoala, vreau sa ascult colinde, sa impodobesc bradul, sa cumpar cadouri, sa primesc cadouri m-a acaparat cu o luna inainte de Craciun.brad de craciun

Nu-i asa ca si voi va ganditi la aroma prajutrilor abia scoase din cupotor, la globurile aurii, rosii, la ghirlande frumos impodobite, la zapada care parca se cerne… Iar sunt intr-o stare melancolica specifica zodiei mele. Daca ar fi dupa mine si acum as fi acasa as scoate deja cutiile cu globuri si m-as uita cu nostalgie si nerabdare la ele. La mine acasa bradul se impodobeste in Ajun de Craciun, cand eram mica mama impodobea bradul uneori cu cateva zile mai devreme. Cel mai greu era cand venea vremea sa aruncam bradul, tin minte ca am si plans intr-un an sa nu il arunce, il scotea in fata blocului si asa aveam prilejul sa il mai vad cateva zile, pana il lua cate un vecin mai idiot si il punea pe foc, bradutul meu drag.

De anul trecut tata s-a saturat sa astepte in fiecare an in frig in piata sa prinda un brad frumos. Tuturor ne-a fost greu sa renuntam la bradul natural pe care l-am avut in fiecare an, ne lipseste mirosul acela de brad din casa, insa tot mai luam cateva crengute de brad. De anul trecut avem brad artificial, daca eram mica m-as fi simtit jignita ca nu mai trebuie sa ma bag sub brad si sa strang acele cazute pe covor, era placerea mea ,mai ales ca miroseau asa bine.

Iar m-a luat valul :)) Revenind la subiectul: “Cand impodobim bradul? Sunt curioasa voi cand impodobiti de obicei bradul? Am auzit ca unele persoane au placerea de a impodobi bradul de pe 1 Decembrie. Stiu ca vor sa simta magia apropierii Craciunului, dar nu este cam devreme? Eu asociez bradul cu venirea lui Mos Craciun, implicit multe cadouri, daca l-as vedea impodobit cu o luna inainte nu as mai avea rabdare.

Articol despre: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *