Stick de memorie N’Joy Nano Disk

 1. Diverse, Review
 2. 3 Comentarii

Acum ceva timp am participat cu un comentariu la concursul  desfasurat  pe www.Trender.ro unde erau ca premii 5 n’Joy  Nano Disk si 5 n’Joy  Nano Dual.

Stick de memorie NJoy Nano Disk

Vremea a trecut si desi nu am uitat de concurs m-am luat cu alte treburi si intr-o zi inainte de a pleca la facultate, mi-am verificat emailul si am descoperit America :)) HAHA. Nu, am vazut emailul in care eram anuntata ca sunt fericita posesoare al unui stick N’Joy de 4 giga. In acea zi am fost foarte happy cum este de fapt si  foarte normal.
In doar cateva zile, sa fi fost 2 sau 3 nu mai stiu exact mi-am  primit minusculul prieten prin Posta.
Este atat de mic inca imi incape in portofel intr-un compartiment micut care se inchide cu fermuar, acolo si-a gasit locuinta prietenul meu si cele 2 monede de 2 euro pe care le tin ca amintire din ultima vizita in Italia.
So, multumesc inca o data trender si N’Joy pentru premiu si sper ca pe viitor sa veniti cu alte campanii si concursuri interesante.

3 Comentarii - “Stick de memorie N’Joy Nano Disk”

  • Maya

   Da il am, pentru mine este foarte ok. L-am avut la o prezentare si colegii ma intrebau ce este :)) nici nu stiau sa ii scoata capacul. Merita sa ti-l cumperi ;)

   Reply
  • Maya

   BTW pana acum nu am avut nicio problema cu stickurile pe care le am si care le-am avut.

   Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!