Solutie Micelara Fiziologica La Roche Posay

  1. Diverse
  2. 2 Comentarii

Ce pot spune despre Solutia micelara La Roche Posay este ca o iubesc… Aceasta solutie micelara fiziologica La Roche Posay am avut norocul sa o castig la un concurs organizat chiar de catre firma La Roche Posay si am fost foarte fericita. Avand tenul mixt aceasta lotiune micelara nu il incarca ci da o senzatie de racoare, simti ca ti-a curatat tenul.

Ce imi place cel mai mult la orice solutie micelara este faptul ca nu este obligatoriu sa clatesti fata dupa folosire. Unele persoane spun ca nu isi simt fata curata daca nu o clatesc, cred ca acest lucru le-a ramas in memorie de la demachiantul obisnuit care trebuie obligatoriu sa il dai jos de pe fata fie cu o discheta demachianta imbitata in lotiune tonica fie prin simpla clatire a fetei cu apa din abundenta.

Dupa ce folosesc solutia micelara La Roche Posay las sa se usuce dupa care aplic crema de seara sau cea de zi, depinde de perioada zilei. Eu sunt o lenesa cand vine vorba de demachiat si solutia micelara imi scuteste drumul pana la baie. De regula ma demachiez tarziu inainte de culcare, adica pe la ora 3 si ultimul lucru care l-as “dori” la acea ora este sa demachiez fata cu doua feluri de demachiant: unul pentru fata si unul pentru ochi iar dupa sa clatesc cu apa sa imi treaca tot somnul.

Ce mare plus mai are Solutie Micelara Fiziologica La Roche Posay este ca imi pot demachia si ochii fara probleme in cazul in care tenul si ochii meu sunt extrem de sensibili, Singurul minus micut este ca eu aplicand eyelinerul in waterline se sterge mai greu, pentru  ca este cea atemai sensibila zona- cu toate acestea nici atunci nu ustura.

Nu contine sapun, alcool, coloranti.

Sticluta cu Solutie Micelara La Roche Posay are 200ml-din pacate se consuma destul de repede daca o folositi atat dimineata cat si seara.

Pana si dermatologul mi-a spus sa o folosesc in continuare alaturi de Anthelios si mi-a mai prescris inca crema pentru ca tenul meu mixt sa fie tratat cum trebuie si mi-a mai spus sa nu mai folosesc NIVEA. Am sa imi cumpar d e acum doar dermo-cosmetice

Recomand Solutia Micelara La Roche Posay in special tenului sensibil pentru o demachiere in profunzime mai ales ca este vara si temperaturile sunt foarte ridicate.

Pretul este cuprins intre 43-50lei depinde de farmacie.

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Solutie micelara Bioderma,Vichy,Iwaterm,Avene,Iwostin,Uriage,Eucerin | Maya Secret
  2.  Femeile sensibilizeaza lumea » Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!