Scannerelor mele

  1. Diverse
  2. 3 Comentarii

Intr-o lume lipsita de imaginatie, bun simt si originalitate am ajuns sa fim trasi la xerox de niste indivizi lipsiti de orice scrupule care ar face totul pentru bani sau pentru niste nenorocite de produse in valoare de 7 lei pe care le cersesc la sponosori.Din pacate bloggingul in “lumea femeilor” a devenit un trend si o faza prin care unele fete cred ca este musai sa treaca pentru a putea creste si a trece de la faza cu “mami, da-mi bani de mancare pentru scoala” , la “Salut sunt Bombonica roz care cerseste online” – si care fura identitatile unor oameni care poate au muncit 2 ani de zile pentru a se face auziti.

Blogul meu nu este bazat pe makeup, nu fac machiaje sau nail art, unele fete cred ca aceste doua subiecte sunt singurele care pot si trebuie sa fie tratate, altfel practic nu existi ca blogger. Am ceva de spus si o voi spune de acum inainte cu mult mai mult patos, inversunare si desigur cu mai multa ravna din partea mea sa arat ca se poate. A fi mare blogger nu se masoara in numarul de followers din care jumatate sunt inventati ci sunt alte lucruri care ar trebui sa va puna pe ganduri.

Si ca sa stiti, nu scriu pe degeaba chiar daca putini oameni sunt cei care comenteaza, scriu pentru ca informatia care o impartasesc aici pe blog sa se faca auzita si pe Google. Ganditi-va doar de cate ori ati cautat ceva pe Google, ati gasit ce va trebuia dar nu ati comentat pentru ca nu era nevoie.

Doresc o viata nemaipomenita tuturor scannerelor- din moment ce ati avut ce copia de la mine, acest lucru imi confirma multe lucruri. Voi veni cu lucruri mai inovative si inteligente. :)

 

3 Comentarii - “Scannerelor mele”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!