Programul I love Velo Iasi biciclete gratis

  1. Diverse
  2. 2 Comentarii

Ieri nu am avut timp sa postez deoarece am avut o zi mai libera in care m-am plimbat muuult. Inca de dimineata mi-am dorit sa prind si eu o bicicleta ca sa mai fac un pic de miscare. Cei care stati in orasele mai mari stiti ca exista programul I love Velo a celor de la Raiffasen Bank prin care puteti sa inchiriati gratuit biciclete…

Bineinteles ca programul  I love velo a fost facut ca toata lumea care a nu are bicicleta sa poata face un pic de miscare, sa se plimbe si sa se relaxeze. Dar cum la noi nu toate sunt cum ar trebui sa fie nimic nu trebuie sa ne mai surprinda.

Am ajuns in Tudor pe la ora 12 si toate bicicletele care mai erau functionale erau bineinteles date. Cand prietenul meu a fost sa ceara 2 formulare bineintes ca tipul si-a gasit intre timp altceva de facut. Mai erau ramase vre-o 10 biciclete care cica ar fi fost stricate. super nu? Nu stiu acum cat de stricate erau sau daca erau rezervate pentru amici cert este ca daca mergi acolo te iau de prost.

Dragi studenti, voluntari, baieti ce naiba ati fi, lasati fitele si aerele alea de vedeta, daca stati intr-o “cusca” nu inseamna ca l-ati prin pe Dzeu de un picior, nici ca bicicletele sunt ale voastre, nici nu trebuie sa le dati selectiv!

Acum ca m-am racorit putin sa trec mai departe la urmatoare problema. Pe siteuri gasiti orarul in care se inchireaza bicicletele este zilnic intre 10-20 si cand mergi la centrul I love Velo vei gasi scris 10-17 cel putin in Iasi!’

“In perioada martie – noiembrie 2011, amatorii de biciclete din Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov si Constanta se vor putea plimba gratuit cu una dintre cele 1100 de biciclete „I Love Velo”, fara a completa vreun formular, ci doar in baza unui act de identitate care va fi scanat.

Centrele I Love Velo se afla in parcurile Herastrau, Tineretului si Izvor in Bucuresti, in Piata Mihai Viteazu in Cluj-Napoca, in zona Primaria Municipiului Brasov/Bdul Eroilor in Brasov, in zona Rapa Galbena in Iasi, si in Parcul Tabacariei in Constanta. Centrele “I Love Velo” vor fi deschise in fiecare zi intre 10 dimineata si 20.”

Dupa am fost si la Rapa Galbena unde erau vre-o 6 pusti care completau formulare si bineinteles ca toate bicicletele erau date. Sa nu uit, puse la “garaj” erau aproape 30 de biciclete care nu erau functionale plus altele cateva care erau dezmembrate.

Organizatorii se lauda ca incepand de anul acesta se pot face si rezervari online- Imi poate spune si mie cineva UNDE??? si ca totul va fi mai simplu deoarece inchirierea si predarea bicicletor se va face electronic- Sa stiti ca in Iasi inca trebuie sa completezi formulare…

Mie una acest program mi-a lasat un gust amar, m-am suparat asa de rau incat eram pornita sa dau o fuga in Carrefour sa imi  cumpar bicicleta, asta  numai de ciuda. Initiativa a fost una buna, dar toate merg pe dos la noi in tara.

2 Comentarii - “Programul I love Velo Iasi biciclete gratis”

    • Maya

      Sa stii ca eu inca sper, vorba aceea: speranta moare ultima. Vom ajunge oare vreodata la standardele celor din Vest?

      Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!