Invata cum sa faci bani de acasa

  1. Diverse
  2. 1 Comentariu

Cu totii avem momente cand avem nevoie urgenta de bani si nu avem de unde sa facem rost. Ei bine, adevarul este ca exista cateva modalitati de munca de acasa pentru cei care au cateva ore pe zi libere iar in acest articol le voi lua pe rand:loc de munca de acasa

1. Vinde lucruri de care nu mai ai nevoie: Ai o chitara la care nu ai mai cantat de mult? Ai o colectie de cd-uri care nu mai este pe placul tau… sau poate o colectie de timbre? In cazul in care ai nevoie de niste bani extra si nu le mai folosesti ai putea sa le pui la vanzare atat pe site-urile de anunturi din Romania dar si la iesirea din magazinele Kaufland (de obiecei este un perete pe care iti poti pune un anunt gratuit).

2. Vinde lucruri facute de tine. Daca ai vreun talent si stii sa faci anumite lucruri: bratari, cercei, batiste, cravate, papioane, atunci consider ca ar trebui sa profiti si sa faci niste bani din asta, acum cat este cerere. In ziua de astazi, internetul este la un nivel destul de ridicat si ne permite sa ne cumparam anumite accesorii la un pret mai bun decat in magazinele din mall (in plus ai toate sansele sa gasesti ceva si mai calitativ). Poti sa iei in considerare si varianta de a merge la targuri de creatii unde sa iti vinzi creatia: doar intereseaza-te de locatia in care va avea loc urmatorul eveniment si pregateste-ti produsele. Te intereseaza munca la domiciliu pe calculator?

3. Vinde fotografii online. Crezi ca ai o fotografie foarte frumoasa pentru care altii ar da bani? (In acest caz un posibil cumparator poate fi un designer care doreste sa faca un website si are nevoie de o parte din fotografie, sau un dezvoltator de aplicatii care are si el nevoie de anumite elemente din poza ta). Mai multe detalii!

4. Iti poti vinde parul. Ei bine, pentru anumite persoane acesta actiune este una jenanta dar nu ar trebui sa fie asa: daca ai parul mai lung de 25 de centimetri si doresti sa te tunzi atunci ai putea sa faci cateva sute de lei rapid doar din vanzarea parului. Mai multe saloane de tuns castiga un venit in plus doar din acest lucru.

5. Iti plac copiii sau animalele? Vinde-ti serviciile! Daca raspunsul tau este „Da” atunci cred ca ai putea lucra ca si babysitter atat la domiciliul propriu cat si la domiciliul copilului. In ultima vreme aceasta ramura s-a dezvoltat destul de mult si chiar a aparut o cerere destul de mare pentru persoane care sa aiba grija de animalele de companie ale stapanilor cat timp acestia sunt plecati in vacanta.

photo source: instantshift.com
(guest post)

Un Comentariu - “Invata cum sa faci bani de acasa”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!