Femeile si silueta

  1. Diverse
  2. Adauga un comentariu

Imi era foame si am inceput sa mananc un iaurt, in timp ce mancam m-am uitat cate calorii are. A fost bun la inceput pana ce am inceput sa ma gandesc cu tristete ca jumatate de iaurt si o felie de paine ar trebui sa imi fie suficient pana maine. Dar pe cine incerc eu sa pacalesc?Weight loss success stories

M-am intrebat: “De ce noua femeilor trebuie sa ne pese  ce mancam, sa fim atente la silueta si barbatii nu?” Pur si simplu nu este drept. Al meu va manca patru Bratwursti cu hot chilli si eu trebuie sa mananac un nenorocit de iaurt si pe deaspura mai sunt si nesimtita pentru ca am inchis ochii si am mancat jumatate, adica vreo 250 de grame. Fac haz de necaz, i-am cerut sa imi dea o singura felie de paine si mi-a dat toata painea. Cand vrei sa te feresti de dracu nu prea poti.

Astazi am mancat numai prostii. Cum m-am trezit am si dat fuga la congelator si am mancat ultima inghetata. Nici macar nu am asteptat sa se topeasca putin, de inghetata ce era nici gust nu prea a avut. :)) Dupa am facut pizza, lui ce ii pasa, nu trebuie sa tina dieta.

De cand m-am mutat aici am luat in greutate serios si acest gand ma scoate din minti. De fiecare data spun ca am grija ce voi manca, dar cum naiba sa reusesc cand el poate manaca orice si eu nu.

Spre exemplu acum miroase divin, chinezii cu care stau isi fac de mancare. Nu am pe cine intreba ce anume gatesc, dar asta am sa va povestesc alta data. Trebuie sa va spun ca nu prea ai ce discuta cu oamenii astia, in special cu asiatici. Un singur tip este mai friendly si uite ca mi-a venit o idee faina pentru un articol viitor: Cum sa locuiesti intre baieti fiind singura fata.

Revenind la cele 4 kg pe care le-am pus ca si clipind. Pot foarte bine sa va spun cum sa te ingrasi repede intr-o perioada scurta de timp. Acum o saptamana cand m-am cantarit aveam un surplus de 3 kg, dar se pare ca am ajuns la performanta de a mai pune 1 kg intr-o singura saptamana. Sper din suflet ca ultimul cantar sa fi fost stricat. Scopul meu este sa ajung la 56-57 kg cat aveam cand am plecat din tara si sper sa reusesc.

Cand ajung acasa imi voi cumpara bicicleta, inca nu stiu exact daca va fi o bicicleta normala sau o bicicleta eliptica. Tot atunci voi incepe si dieta Dunkan despre care am auzit doar lucruri bune. Am sa va tin la curent. :)

Voi cum va suportati atunci cand realizati ca v-ati ingrasat?

 

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!