Cum sa calci o camasa

  1. Diverse
  2. 6 Comentarii

Iubesc diversitatea, asa ca am decis sa introduc pe blog o noua rubrica in care voi incerca sa scriu saptamanal, poate chiar mai des. Este vorba de rubrica “Cum sa” – “How to”. Incerc sa diversific tematica blogului, sper ca acest lucru sa fie apreciat de dragii mei cititori.

camasa casual in dungi

Asa ca inaugurez aceasta noua rubrica cu urmatorul articol: “Cum sa calci o camasa”. Poate unora dintre voi vi se pare banal, cu toate acestea presimta ca celor mai multi dintre voi li se va parea util mai ales dupa ce vor viziona videoclipul de mai jos si vor vedea cat de simplu este sa calci o camasa fara sa ramana cute inestetice.

Pasul 1.

In primul rand calcati gulerul camasii pe ambele fete

Pasul 2.

Calcati mansetele cu grija.

Pasul 3.

Urmeaza sa calcati manecile. Inainte de a incepe aceasta operatiune potriviti manecile cu mare grija pentru a nu le calca inegal. Mai apoi incepeti sa calcati pornind de la umar si ajungand pana la manseta.

Pasul 4.

Intoarceti camasa cu fata in sus si incepeti sa calcati prima jumatate incepand cu buzunarul.

Pasul 5

Ultimul pas este si cel mai simplu din punctul meu de vedere de vedere, pas in care se calca partea din spate a camasii.

Nu-i asa ca nu este atat de greu precum pare? Este putin mai dificil daca nu aveti masa de calcat, nici nu va spun cat m-am chinuit ieri sa calc direct pe pat. :)) Data viitoare va fi mai bine, mai ales acum dupa ce am invatat pasii.

Cum vi se pare acest gen de articole step by step?

 

6 Comentarii - “Cum sa calci o camasa”

  1. Liliana

    O idee excelenta! Vei vedea ca multe fete vor fi “pe receptie”, caci oricat de frumoase am fi trebuie sa ne si pricepem un pic, nu? :)

    Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!