Concurs: Castiga un domeniu pentru blogul tau

 1. Diverse, Monden
 2. 23 Comentarii

M-am hotarat sa organizez un Giveaway mai special. Nu va fi un giveaway in adevaratul sens al cuvantului asta deoarece nu voi da ca premiu cosmetice, carti, parfumuri etc cu toate acestea sper sa va placa. :D

Multe dintre voi aveti bloguri care sunt facute pe platforma de la Blogspot, WordPress etc daca respectati regulile concursului veti avea sansa sa Castigati un domeniu gratuit timp de un an de zile, dupa aceasta perioada va puteti decide daca doriti sa pastrati in continuare domeniul sau sa renuntati la el.

Domeniul poate fi unul singur ales din  urmatoarele formate:

www.numelealesdetine.COM,  www.numelealesdetine.INFO,  www.numelealesdetine.EU

Concursul este deschis international  incepe de astazi 30 Mai si se va termina de ziua mea pe data de 29 Iunie 2011 ora 23:59

Castigatorul va fi anuntat in urmatoarele zile- iar metoda de desemnare a castigatorului va fi o extragere de biletele (cam rudimentar ) dar vad ca nu va place Random,  asa ca incerc si varianta asta. Extragere va fi filmata.

Sa imi lasati un comentariu la aceasta postare in care sa imi lasati linkul catre blogul vostru, sa imi spuneti cu ce nume ma urmariti prin GFC si cu ce nume mi-ati dat add pe Facebook.

Regulament:

1.  sa puneti un articol la voi pe blog care sa aiba un Link activ catre aceasta postare si sa cuprinda si urmatorul text: Castiga un Domeniu pentru blogul tau + exemplele de mai sus (cele scrise cu bold)

2. sa ma urmariti prin GFC (in partea dreapta a blogului)

3. sa dati un like pe Facebook Like pe Facebook

Optional (pentru fiecare cerinta indeplinita veti avea o sansa in plus)

– da de veste pe Tweeter

– urmareste blogul prin Feed Burner

-pentru ca sunt la inceput vreau sa le multumesc persoanelor care deja ma urmaresc prin GFC acestea sunt: BUD OF ROSE, MARIANA, MINIPUIU, A.M.S, LADYBUG, ICE, MADALINA IONESCU, MIURI si Alynutza (fetele daca vor alege sa participe vor avea din partea mea o sansa in plus)- sa specificati in comentariu atunci cand va inscrieti

Sper ca nu sunt prea grele regulile. Daca doriti imi puteti lasa si impresia voastra despre blog, ce ati dori sa postez etc.

Va rog sa aveti grija sa nu omiteti cele 3 Reguli esentiale din regulament – voi verifica daca sunt indeplinite.

Sa imi lasati un comentariu la aceasta postare in care sa imi lasati linkul catre blogul vostru, sa imi spuneti cu ce nume ma urmariti prin GFC si cu ce nume mi-ati dat add pe Facebook.

VA ROG POSTAREA SA FIE PE PRIMA PAGINA, NU POSTATA UNDEVA UNDE SA NU O VADA NIMENI. Voi fi nevoita sa ii descalific pe cei care posteaza intr-o pagina separata, scopul postarii pe blogul vostru este de a face cunoscut concursul.

Kisses,

Maya

23 Comentarii - “Concurs: Castiga un domeniu pentru blogul tau”

  • Maya

   Va fi un castigator care va fi ales prin siteul Random, voi filma extragerea. :D vi se par multe reguli? vad ca nu aveti tragere de inima. :))

   Reply
  • Maya

   ok :)) ma simt mai bine acum :* oricum sa stii ca am vazut si nr 1 extras de cateva ori, depinde de noroc. Crezi ca ar trebui sa folosesc alta metoda de extragere?

   Reply
 1. Laura M

  Te urmaresc prin GFC cu Laurica
  Am dat like pe fb cu Laura Mariana Opris

  Imi doresc f tare sa castig!! :* Mult succes.. te pup

  Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1.  Castiga un domeniu web « Blogul lu' Dr.Parazitu

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!