Bacalaureat 2011

  1. Diverse
  2. 2 Comentarii

De astazi incepe Bacalaureatul pentru aproximativ 200.000 de elevi din toata tara, asa ca m-am gandit sa va destind putin…Desi au trecut 2 ani de cand am dat Bacul imi amintesc si acum ce emotii am avut. La proba orala de Limba Romana am intrat abia a 2 a zi de dimineata, am avut asa mari emotii in acea seara incat abia am dormit. Am ajuns la poarta liceului la ora 8 dimineata si desi trebuia sa intru in prima tura au fost unii mai curajosi ca mine care au sarit peste rand :)) Dar nu m-am suparat, daca era dupa mine mai stateam acolo dar m-au impins de la spate si asa ca am intrat la sacrificiu :))

Stiam inca din prima zi de la colegii mei ca sunt mai multe comisii de evaluare dar ca prima este cea mai aiurea si ca punea cele mai mici note. Bineinteles ca am avut ghinionul sa fiu evaluata la proba orala de Limba si Literatura Romana tocmai de acea comisie. Cand am intrat in sala cativa colegi din alte clase erau deja evaluati, inaintea mea era cel mai popular tip  din liceu care abia stia sa citeasca, era sa cad sub banca de ras. Mie mi-a cazut ceva din Caragiale, Ion Creanga & CO si a fost bine, am luat 10 :D Una din putinele note de 10 care le acordase acea comisie, am fost foarte happy.

La proba orala de engleza am ajuns ultima, desi nu sunt la sfarsitul alfabetului, m-au chemat colegii… aceasta a fost singura proba la care nu mi-am facut griji. A fost super usor si am luat 10.

Mai multe patanii legate de Bacalaureat vor urma in zilele urmatoare. :) Ca sa fiti la curent dati LIKE  pagininii mele de Facebook sau like in dreapta site-ului.

Si nu uitati sa urmariti site-ul: Despre Bac 2011 pentru subiecte, rezolvari, calendarul zilelor de Bacalaureat. http://desprebac.blogspot.com/

Bafta multa tuturor,

Maya

P.S Va astept cu impresii legate de subiecte, probele practice, profesori, tot ce tine de BAC

2 Comentarii - “Bacalaureat 2011”

  1. madlen

    hey.peste 3 ore intru si eu la oral:))>dar akm se dau calificative :-s..o sa te anunt ce si cum;)bye

    Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!