Zumba eveniment de Martisor

  1. Dieta
  2. Adauga un comentariu

Zumba party eveniment de Martisor. Cu ocazia venirii primaverii si din dorinta de a scapa de kilogramele in plus care s-au depus pe timpul iernii va invitam sa participati la un curs de Zumba.eveniment zumba

Zumba este un dans latin, inspirat din programele de fitnes care au ca rol nu doar arderea grasimilor ci si eliberarea de stresul cotidian. Prin Zumba nu doar arzi calorii ci te si distrezi. Acest stil de dans a fost inventat de catre Alberto Perez in Columbia, in anii ’90.

Pedro Camacho si Martin Mitchel te asteapta la ZUMBA MARTISOR – cel mai HOT eveniment al inceputului de an

Sambata, 3 martie, incepand cu orele 12.30, are loc cel mai HOT eveniment al inceputului de an, ZUMBA MARTISOR, in sala de gimnastica din incinta Complexului Sportiv Lia Manoliu.

Dupa un real succes al masterclass-urilor organizate in anii precedenti in Romania, Pedro Camacho se intoarce alaturi de Martin Mitchel pentru a va impartasi din experientele acumulate in cadrul turneului sau din America.

Astfel ca, totii iubitorii de sport sunt asteptati de catre cei doi instructori cu un program special si o atmosfera incendiara la ZUMBA MARTISOR, in data de 3 martie 2012. Pedro si Martin sunt din Republica Dominicana si sunt unii dintre cei mai apreciati instructori de Zumba Fitness din Europa si SUA, recunoscuti pentru talentul lor si pentru spectacolul pe care il fac la orele lor de fitness.
Biletele pentru eveniment sunt disponibile la pretul de 50 RON, pana la data de 25 februarie 2012, urmand ca dupa aceasta data pretul pentru 1 bilet sa fie de 75 RON.
Pentru detalii si bilete: 0741.267.420
Partenerii evenimentului sunt REXONA si BEAUTY SENSE.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!