Castigatorii concursului Aloe Vera integral

 1. Concursuri
 2. 16 Comentarii

Castigatorii concursului Aloe Vera sponsorizat de siteul http://bioelemente.ro au fost in sfarsit extrasi. aloe vera integralAm facut print screen cu toti participantii care au avut inscrieri Valide, ceilalti care nu se regasesc pe lista imi pare rau dar nu au respectat toate cerintele si am fost nevoita sa ii descalific asa cum am promis de la inceput.

(dati click pe poza pentru a o vedea la dimensiune maxima)

si castigatoarele sunt:

si

Felicitari! Ati castigat fiecare cate o sticla de Aloe Vera de 1 L. As fi foarte incantata daca veti veni dupa un timp cu un review si chiar va rog frumos sa o faceti. :)

Astept email din partea voastra in 48 de ore, avand in vedere ca sunteti inscrise la newsletter nu cred ca este cazul sa mai dau eu emailuri. Intre timp voi cauta cutii pentru a putea sa va fac pachetelele, sper sa gasesc cat mai repede.

Urmeaza noi concursuri pe blog cu premii delicioase si arome incantatoare. :) Nu uitati sa va inscrieti la concursul sponsorizat de Fashion Queen unde puteti castiga o HAINA DE BLANA in valoare de 265lei. Va puteti inscrie AICI

Una din cele mai active cititoare ale blogului va primi un premiu dragut, totul depinde acum de voi, norocul este relativ de aceasta data.

Degeaba nr 1 este norocos daca persoana care a castigat nu a dat un semn de viata nici dupa 3 zile. Am extras un nou castigator. Felicitari :) Ai timp 48 de ore incepand de acum sa imi trimiti pe adresa de email datele tale.

16 Comentarii - “Castigatorii concursului Aloe Vera integral”

 1. blueroses

  Felicitari!
  Uite ca random mai da si numarul 1 din cand in cand :)
  Multumim pentru ocazia de a participa.

  Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!