Castiga un demachiant Sephora

  1. Concursuri
  2. 6 Comentarii

Concursul promis pe pagina de Facebook tocmai ce va fi lansat. Premiul consta intr-un demachiant pentru ochi  Sephora si este oferit din inima. Totusi, inainte de a va inscrie, va indemn sa cititi cu atentie acest articol. Regulile sunt foarte simple, concursul va fi desfasurat pe pagina de Facebook. concurs sephora

Inainte de a da drumul concursului vreau sa precizez cateva lucruri importante. Demachiantul a fost folosit o singura data de catre mine, daca acest lucru va deranjeaza, va rog sa nu va inscrieti. Sa va spun si de ce am renuntat sa il mai folosesc: am ochii extremi de sensibili si nu m-am impacat cu el. Daca stiti ca aveti ochi sensibili, ganditi-va bine daca va doriti produsul.

As fi putut spune ca produsul este nou, nici nu se cunoaste ca a fost incercat, dar sunt onesta si nu imi place sa imi mint cititorii. Inca mai are sigiliul in interiorul capacului. :)

Daca sunteti ok cu cele marturisite mai sus, va astept cu drag inscrierile. Inscrierea voastra presupune faptul ca ati luat la cunostinta aceste amanunte, nu doresc reprosuri sau mai stiu eu ce comentarii. In curand va urma un alt concurs cu un premiu dragut si destul de tentant, zic eu. :) Nu uitati sa va abonati la email, asa veti fi la curent cu ultimele postari. demachiant sephora concursRegulile concursului sunt simple: Like, Share si Comentariu. Perioada de inscriere este 28 Oct- 15 Noiembrie, concursul se desfasoara pe pagina de Facebook a blogului.

6 Comentarii - “Castiga un demachiant Sephora”

  1. georgyaaa

    nici pe mine nu ma deranjeaza,mi-as dori fff mult sa il incerc si eu,mai ales ca pe 16 noiembrie este ziua mea,ar fi cel mai frumos cadoiu pt mine te pup

    Reply

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!